A weboldalon cookie-kat használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információ: Adatkezelési tájékoztató.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Minden termékünkre 30 napos visszavásárlási garanciát vállalunk. Ha a megrendelt ékszert minőségi hibán kívül bármilyen oknál fogva nem találod megfelelőnek, az eredeti számlával együtt küldd vissza nekünk. Ilyenkor a visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségeket neked kell állni.

Ha az átvett árucikk hibásan érkezett, vagy a szállítás során megsérült kérünk, ezt mihamarabb jelezd ügyfélszolgálatunknak e-mailben, hogy kicserélhessük a terméket. Ebben az esetben a visszaküldés költségét is megtérítjük neked utólagosan.

Ha a megrendelt ékszer gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belül, ill. 10.000 Ft feletti vételár esetén 1 éven belül meghibásodik, kérünk, küldd vissza részünkre és mi megjavíttatjuk neked. Az ékszer esetleges hiányosságait és sérüléseit minden esetben megvizsgáljuk. Amennyiben a javítás nem lehetséges, úgy kicseréljük egy, az eredetivel teljesen megegyező új ékszerre. Ha nem áll módunkban cserélni, akkor az ékszer árát levásárolhatod áruházunkban vagy visszafizetjük a vételárat. A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben neked kell állni. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor utólag megtérítjük neked a szállítás költségét.

A visszaküldött, számlán szereplő áru értékének visszafizetését banki átutalással rendezzük legkésőbb 8 munkanapon belül. Amennyiben több terméket rendeltél egyszerre, az elállási jogot részben, egy darab termékre is gyakorolhatod.

A garancia nem vonatkozik az ékszer nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra (pl. karcolások, deformálódás, törés, szakadás, kőkiesés). Továbbá elveszíti a garanciáját az az ékszer, melyen a kézhezvételhez képest bármilyen átalakítást, változtatást (méret igazítás, kőcsere, javítás stb.) végzel, vagy harmadik fél által (pl. ötvös) végeztetsz.

Órák esetén a gyártói garanciajegyben foglaltak a mérvadók. A garanciális problémával visszaküldött órákat továbbítjuk a szakszervíznek, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról vagy cseréjéről a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

Acél ékszereinkre 6 hónapos extra cseregaranciát biztosítunk.

FONTOS! A garancia érvényesítéséhez minden esetben szükség van az eredeti számlára és órák esetében a garancia jegyre is. Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, bontatlanul visszaküldésre kerül a feladó részére.

Kérünk, hogy garanciális ügyintézés esetén ajánlott küldeményként küldd vissza az ékszert címünkre: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8. félemelet 4.

Garanciális kérdésekben a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletnek megfelelően járunk el.

További felmerülő kérdések esetén keresd ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 10-16 óra között (e-mail: iroda@jeneiekszer.hu, Tel.: 06-20-239-00-80).