A weboldalon cookie-kat használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információ: Adatkezelési tájékoztató.

Termékek Menü

Gyűrű méret segéd

Az alábbi módszerek egyikével könnyedén megállapíthatod, hogy mekkora a gyűrű méreted.

1. A legpontosabban egy ékszerboltban tudnak méretet venni az ujjadról, az ott található gyűrűméret meghatározó eszköz segítségével. Üzleteinkben kollégáink örömmel segítenek.

2. Ha ez nem lehetséges, akkor sem kell aggódnod, otthon is meg tudod állapítani a méreted, csupán egy papírcsíkra vagy mérőszalagra lesz szükséged.
Fogj egy papírcsíkot és szorosan tekerd körbe vele azt az ujjad, amelyiken a gyűrűt viselni szeretnéd. (Vedd figyelembe, hogy a két kéz azonos ujjainak általában eltér a mérete!)

Majd a papírcsíkot megjelölve, egy vonalzó segítségével leméred a kapott hosszt. A alábbi táblázatból a belső kerülethez tartozó méretet kell kikeresned.

                                       

 

 

 

 

3. Vagy egy vonalzó segítségével lemérheted egy meglévő gyűrűd belső átmérőjét is, majd a kapott számot kikeresve a táblázatból megkapod a méreted.

 

Ha a méret mégsem lenne jó, akkor 30 napon belül szívesen kicseréljük Neked a gyűrűt.